Zobacz opinie

Zobacz opinie innych lub podziel się swoimi doświadczeniami związanymi z moją pracą

Kontakt
Efekty
Profesjonalizm
Czas oczekiwania
Klienci (84 Ocen) 9.4
Co mówią o mnie ludzie... 84 Zostaw swoją ocenę
10
Pełna profeska. Robi to z pasją a to jest najważniejsze. Polecam serdecznie.
25 listopada, 2020, 22:04
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Super!
Polecam
24 września, 2020, 23:05
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Wielki Pozytyw
Polecam
Profesjonalne podejście do sprawy
Współpraca z Kamilem to sama przyjemność
18 września, 2020, 13:38
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania1
0
0
Polecam!
Kamil jest świetnym trenerem z bardzo profesjonalnym i indywidualnym podejściem. Słucha każdego pytania, uwagi, każdej potrzeby i oczywiście zawsze stara się znaleźć rozwiązanie, odpowiedź. Motywacja do lepszych osiągnięć i zaangażowanie z jego strony jest ogromne. Kontakt z Kamilem jest świetny, na WSZYSTKO odpowiada na bieżąco. Nie ma absolutnie żadnego problemu i trudności z dostosowaniem godziny pod swój plan dnia. Kamil stara się być elastyczny - ceni swój czas, ale również czas swoich klientów. Skala możliwości oceny do 10 to zdecydowanie za mała skala! Z całego serca polecam!!
11 września, 2020, 09:49
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Trening
Kamil ma bardzo indywidualne podejście i masz wrażenie , ze jesteś jego jedynym klientem. Czasem się zastanawiam skąd was tyle ? Ale tak to prawda , odpowiada na każde durne jak i te mniej durne pytania i wkłada serce w to co robi. Jestem osoba trudna do współpracy ponieważ oprócz tego ze muszę coś robić , chce wiedzieć po co - Kamil dokładnie tłumaczy , pokazuje i motywuje Cię na treningu.Przede wszystkim liczy się kontakt z trenerem a z nim jest doskonały - nie wiem nawet czy on kiedyś spi. Bardzo bardzo polecam i pozdrawiam z lekkiego cardio po wyczerpującym treningu 🙂
10 września, 2020, 20:08
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
NAJS
Jeśli nie wiesz, gdzie kupić plan dieta/trening- nie wahaj się i pisz do niego już teraz! Nie żałowałem tej decyzji. Po miesiącu zleciało 5kg i cel 10 więc jedziemy z temacikiem! POLECAM!
22 lutego, 2020, 09:19
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Super
Polecam Kamila w 100 procentach.Pełen profesjonalizm pod każdym względem,chodzę na siłownie już kilka lat i z różnymi efektami raczej przeciętnymi ale od kiedy poprosiłem Kamila o plan żywieniowy jak i treningowy zarówno na masę jak i na redukcję po prostu widzę efekty dodam że w moim wieku jest już raczej trudno o niezłe wyniki ale nie z Kamilem!Wiec polecam go gorąco tym bardziej że syn i żona też korzystają z jego profesjonalnej pomocy oczywiście z super efektami.
27 czerwca, 2019, 19:25
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Dobry wybór!
Zdecydowanie polecam Kamila. Taka opieka to połączenie wiedzy, umiejętności, wytrwałości oraz w bonusie niezłe poczucie humoru 🙂
Profesjonalnie i bez zbędnych ideologi.
28 lutego, 2019, 14:58
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania9
0
0
Polecam
Jak widaomo , trening polega na zrozumienu technicznym wykonywania danego ćwiczenia, o czym Kamil naprawdę ma bardzo duże pojęcie , potrafi wytłumaczyć na spokojnie jest naprawdę profesjonalne podjęcie do sprawy polecam
9 lutego, 2019, 07:42
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Mega zadowolona
Ja u Kamila jestem na diecie od czerwca do dziś dnia i pozbyłam się 16 kg więc gorąco polecam
1 grudnia, 2018, 15:39
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
11
Dużo czasu spędziłem już w swoim życiu na siłowni i wydawało mi się, że potrafię poprowadzić samego siebie. Dobrze, że poszedłem po rozum do głowy i zgłosiłem się do Kamila. Szybko zauważyłem progres w treningach. Myślałem, że pewnego poziomu nie przeskoczę w najbliższym czasie, ale jednak jak zrobi się to z głową, to można! Ocenę, którą bym dał za kontakt na pewno byłaby poza skalą. Zainteresowanie moją osobą jest duże, mogę poczuć się wyjątkowo.
31 lipca, 2018, 09:03
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
10
Bardzo polecam współpracę z Kamilem.
8 lipca, 2018, 11:19
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
100
Kamil znamy się już trochę i potwierdzam że jesteś super trenerem personalny.
25 czerwca, 2018, 18:55
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
100% profesjonalizm
Kamil dla mnie gość niesamowity! Mega motywacja mega profesjonalizm. Nie sądziłem że bycie na diecie moze być tak łatwe i przyjemne np do wyboru mialem okolo 30 posiłków. A co do treningów, moja żona miala personalne u Kamila. Tez bardzo zachwalała. Z pełnia odpowiedzialnoscia polecam 🙂
18 czerwca, 2018, 22:12
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
10/10!!!!
Od zawsze miałam problem z nadwagą. Dopiero spotkanie z Panem Kamilem pozwoliło mi stwierdzić, że ten "problem" jest do przejścia. Profesjonalne, osobiste, z dobrym podejściem treningi sprawiły że te 14 kg mniej wywołują u mnie uśmiech.Po każdym treningu z P. Kamilem czuję tak pozytywne zmęczenie, że juz tęsknię za następnym wysiłkiem. Od czasu tego spotkania jestem nową osobą. Od ponad 8 miesięcy w końcu nie wstydzę się swoje ciała ! Polecam !
14 czerwca, 2018, 19:44
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
Nijak
U Pana Kamila zamowilam plan dietetyczny i treningowy (styczen 2017). O ile treningi mnie usatysfakcjonowaly, o tyle caly plan dietetyczy pozostawial wiele do zyczenia. Byl malo zrozumialy dla amatora, a na swoje pytania uzyskiwalam malo zrozumiale (niekonkretne) odpowiedzi. Od Pana Kamila nie otrzymalam ani odrobiny motywacji, zachety- oczywiscie to powinno lezec po mojej stronie jednak zerowy brak zainteresowania efektami ze strony Pana Kamila jest malo profesjonalny. Nasz kontakt po kilku moich probach zrozumienia planu dietetycznego sie urwal. Niestety nie polecam

Kamil: Pani Natalio proszę sie nie gniewać ale nie jestem w stanie pilnowac wszystkich podopiecznych zwłaszcza z poza klubu w ktorym pracuje. W ogólnych zaleceniach diety jest punkt 13. "Proszę informować mnie o postępach lub ewentualnych problemach/pytaniach na bieżąco" zawsze odpowiadam na pytania, jezeli odpowiedz jest dla Pani nie jasna to powinna mi o tym powiedzieć . Dieta dla większości klientów jest bardzo zrozumiała.
Pamietajmy że przede wszystkim to Pani powinno zależeć bardziej niż mi.

Proszę się odezwać postaram się Pani jakos zrekompensować

pozdrawiam

20 lutego, 2018, 13:04
Kontakt3.5
Efekty1
Profesjonalizm3
Czas oczekiwania9
0
0
Rzeczywiste efekty
Polecam, dieta przygotowana tak, że człowiek nie musi rezygnować z produktów do, których wcześniej był przyzwyczajony. Posiłki rozpisane w taki sposób, że nie bywałem głodny - a porcje jednak były o wiele mniejsze od tych jakie spożywałem wcześniej. Ogólnie Kamil jest bardzo kompetentną osoba, która udzieli Wam pomocy w kwestii żywieniowej i przeprowadzi przez trening.
2 lutego, 2018, 16:15
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
1
0
Eat clean, train dirty 100%!
"Trener jest kimś kto mówi Ci to czego nie chcesz słyszeć, kimś kto widzi to, czego nie chcesz, żeby było widziane, po to, żebyś był kimś, kim zawsze chciałeś być"

I taki jest właśnie Kamil!
Współpracujemy z Kamilem już od dłuższego czasu. Nasze samodzielne starania były dotychczas rodzajem eksperymentu, gdzie sami próbowaliśmy znaleźć właściwy plan na trening czy dietę.
Z Kamilem udało Nam się to zmienić 🙂
Jego rzetelność pracy i dbałość o detale, a także indywidualne podejście do każdego klienta, sprawiły, że treningi przestały być tylko ciężką pracą, ale przyjemną i jakże zdrowa formą codzienności.
To co dla Nas najważniejsze we współpracy z Kamilem to Jego pasja i zamiłowanie do tego co robi. Z uśmiechem na ustach potrafi dać zastrzyk pozytywnej energii nie tylko dla ciała, ale i duszy!
Z ogromną przyjemnością polecamy! 🙂
23 stycznia, 2018, 22:02
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Mistrz!!!
Dieta cud:)
Efekty po tej diecie niesamowite!
22 grudnia, 2017, 21:37
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Satysfakcjonująca współpraca
Z Kamilem współpracuję już od około roku. Przez ten czas przeszedłem zarówno przez okres redukcyjny, jak i budowania masy mięśniowej. Dotąd moja samodzielne sterowanie dietą było raczej metodą prób i błędów, z przewagą tych drugich. Z wielkim zadowoleniem mogę powiedzieć, że w końcu mam o wiele lepsze efekty budowania sylwetki, od kiedy jestem pod okiem profesjonalisty. Plany żywieniowe przygotowywane przez Kamila w pełni odpowiadają moim aktualnym potrzebom. Dodatkowo przygotowywane propozycje posiłków i ich różnorodność zapewniają brak rutyny i łatwiejsze trzymanie się limitu kalorycznego. Jednakże, to co dla mnie najważniejsze we współpracy z Kamilem to jego rzetelność, dotrzymywanie zobowiązań i przede wszystkim udzielanie rzetelnych odpowiedzi na wszystkie zadawane pytania związanie z dietą i treningiem.
29 października, 2017, 19:39
Kontakt10
Efekty9.5
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Marzenia się spełniają
Kamila poznałam w clubie fitness. Jako trenera poleciła mi go koleżanka. Poprosiłam o rozpisanie diety chociaż sama nie wierzyłam w efekty. A Kamil podszedł do tego bardzo spokojnie profesjonalnie. Na każdym kroku służy radą i pomocą. Dieta bardzo zróżnicowana a nie sam kurczak i ryż. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dzięki Kamilowi polubiłam zdrowe odżywiania a nie dawno zaraziłam też Męża:-) powodzenia
26 października, 2017, 16:41
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Ja juz mam swoją - Dobrą Sylwetkę 😉
Dobra sylwetka, – kto o niej nie marzy? Wszyscy chcemy wyglądać pięknie, ale czasami trudno nam uporać się z własnymi słabościami. Kamil jest osobą, która nie tylko pomaga stracić nadprogramowe kilogramy, ale również poprawić samopoczucie, dowartościować. W swojej ofercie ma nie tylko profesjonalne plany dietetyczne – bagatela posiłki są proste ( mega proste) do przygotowania, składniki tanie i łatwo dostępne w lokalnych sklepach ( nie znajdziecie w planie diety kawioru z tofu na spodzie z małży;)), ale również skuteczne, ciekawe i urozmaicone plany treningowe. To, co bardzo wyróżnia Kamila, to to, że podchodzi do każdego klienta INDYWIDUALNIE. Rozmawia, skupia się na uwagach klienta i poświęca mu dużo uwagi. A skąd to wszystko wiem? Bo kiedyż marzyłam o dobrej sylwetce i udało się! Dzięki Kamil;)
15 września, 2017, 09:03
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Pełen profesjonalizm
Witam . Serdecznie polecam Kamila i jego plan dietetyczny i treningowy . Zaczynajac ważyłam 73 kg przy diecie i treningach dziś wazę 63 kg czuje się świetnie . Kamil jako trener służy pomocą dobra rada wspiera i motywuje najlepszy trener jakiego poznałam . Do dziś jak jestem na siłowni pomaga z pełnym zaangażowaniem . Chcesz coś w sobie zmienić polecam z czystym sumieniem Kamila Zawadzkiego .
26 sierpnia, 2017, 14:08
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Treningi personalne
Gorąco polecam.
Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza .
Efekty widoczne już po kilku treningach . Duża ciepliwość i pozytywna dawka energi i ogromna dawka motywacji.
Polecam współprace z Kamilem w 100 % !
1 czerwca, 2017, 19:44
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Świetny profesjonalista
Gorąco polecam każdemu kto chce zrobić coś dobrego dla siebie. Jedzenie w diecie zaproponowanej przez Kamila jest bardzo smaczne, a przede wszystkim szybkie w przygotowaniu i nie wymaga wielu godzin stania przy kuchni. Korzystałem z jego uslug nie raz i na pewno bede to kontynuować. Współpraca zdecydowanie na plus.
29 kwietnia, 2017, 16:02
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Zdecydowanie polecam
Robiąc trening z Kamilem jesteśmy odpowiednio zmotywowani i szybko widzimy rezultaty co motywuje do tego żeby nie przerywać założeń . Trening jest tak ustawiony, ze widzimy sens ćwiczeń i nie jest do dla nas skomplikowane . Bardzo kontaktowy trener chętny udzielić odpowiedzi na nawet najgłupsze pytania 😉 Wydaje opinie jako kobieta która trzeba zmotywować , która we wszystkim widzi problem i wszystko jest wyzwaniem a przy Kamilu treningi stały się przyjemna częścią życia
26 marca, 2017, 12:57
Kontakt10
Efekty8.5
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Najlepszy trener ever!!!
Kamil to najbardziej kompetentny trener jakiego spotkałam, treningi z Nim to sama przyjemność choć nikt nie mówił, ze będzie lekko 🙂 i nie jest, zwłaszcza, że jestem dopiero początkująca i gdy czasem brakuje już motywacji to nawet gdy stoi tyłem to wszystko słyszy, widzi i liczy 🙂 także nic nie da się "oszukać" 🙂 magiczne połączenie, takie 2 w 1 - przyjemnego z pożytecznym 🙂 gorąco polecam!!!
20 marca, 2017, 06:40
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Profesjonalna dieta i trening
Śmiało polecam profesjonalista pełną gębą, dobrze rozpisana dieta i dopasowana indywidualnie do potrzeb i umiejętności kulinarnych, posiłki rozpisane jasno i dokładnie co do grama, do tego odpowiedni trening wspomagający dietę. 2,5 miesiąca sztywnej diety i ostrego treningu = 19 kg mniej!!!
24 stycznia, 2017, 20:08
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania9
0
0
Dieta
Super gościu ,wie co ,jak i gdzie zawsze znajdzie czas dla Ciebie chętnie podpowie, doradzi,plany dietetyczne skuteczne 100% wiem po sobie.Polecam
17 stycznia, 2017, 17:05
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
1
0
Jest moc
Treningi Kamila i dieta 100% skuteczna. Łatwa szybka i tania. Polecam takiego trenera wszystkim którzy stawiają pierwsze kroki na siłowni. Zawsze uśmiechnięty miły i pomocny.Przy tysięcznym pytaniu która to maszyna albo jak zrobić to ćwiczenie zawsze uśmiech na twarzy i znowu mi wytłumaczy i pokaże . Trener dla młodych i starszych .
15 grudnia, 2016, 20:19
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania9.5
1
0
Super trener z Wołomina 🙂
Gorąco polecam, najlepszy trener pod słońcem. Wymagający i dążący do celu razem z osobą trenowaną. Pełny profesjonalizm i doświadczenie wyróżnia Kamila, wśród innych trenerów. Kiedyś ważyłem 126 kg , dzięki pomocy Kamila moja waga spadła o 34 kg i aktualnie ważę 92kg. Jeszcze raz polecam na 110%.
13 grudnia, 2016, 09:47
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Dieta
Polecam w 100% , gość zna się na rzeczy i w pełni można mu zaufać )))
23 listopada, 2016, 12:03
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
Rewelacja!
Wszystkim szczerze i otwarcie polecam Kamila! Pełen profesjonalizm, rewelacyjny kontakt i jeszcze pewne efekty!
Chłopak zna się na rzeczy warto mu zaufać 😉
15 listopada, 2016, 20:57
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
Tylko Kamil!!
Na redukcji 14cm w pasie i 14kg mniej w 10tyg!!To mówi samo za siebie! Dieta i plan treningowy dobrane w 100%!Kamil zna się na rzeczy!!
12 listopada, 2016, 15:35
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
Polecam 🙂
Kamil to profesjonalista. Ma dużą wiedzę na temat diet i treningów. Widać że lubi to co robi 🙂 Starannie śledzi postępy swoich podopiecznych a jeśli coś idzie nie tak to odszukuje błędy jakie robimy. Kiedy rozpisał mi dietę mógł wziąć pieniądze i mieć to gdzieś czy mi się uda osiągnąć cel czy nie, a on pytał co jakiś czas jak mi idzie, doradzał co mogę w diecie czym zastąpić, a w razie jakbym pytań lub wątpliwości kazał się z sobą kontaktować. Mimo że miałam czasem milion pytań to bardzo szybko odpisywał i starał się mi pomóc 🙂 Poza wiedzą jaką posiada Kamil jest też bardo sympatyczny i ciągle uśmiechnięty więc współpraca z nim to czysta przyjemność 😉 Polecam! 😉
29 października, 2016, 16:48
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
efekt gwarantowany
17kg w pół roku, to mówi samo za siebie.
Kamil to dobry opiekun i zna się na tym, co robi.
Polecam!
12 października, 2016, 14:23
Kontakt9
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
Absolutnie 100 % zadowolenia
Trener w skali 10/10 ja daje 11. Cierpliwy nawet dla takich z demencja co nie potrafią zapamiętać ćwiczeń 🙂 pomocny, mega miły, wybitnie zaangażowany w to co.robi. Zdecydowanie polecam!!!
6 października, 2016, 11:40
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
Super robota
Nie lubię się rozpisywać więc powiem krótko i zwięźle.
Trener daje rade. Jest bardzo kreatywny i rzetelny w tym co robi. Potrafi zachęcić nawet do ćwiczeń, których nie znoszę. Dobrze dobiera obciążenia. Po każdym treningu czuję się zmęczona, ale zadowolona z wykonanej pracy. Ze spokojnym sumieniem mogę polecić Kamila.
28 września, 2016, 22:26
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
Polecam !
Zdeeeecydowanie polecam 🙂 !!
Kamil posiada dużą wiedzę popartą doświadczeniem ! Uczy i czuwa nad prawidłową techniką wykonywanych ćwiczeń, na bieżąco kontroluje postępy i modyfikuje trening, by był jak najbardziej efektywny, jeśli sytuacja tego wymaga 🙂 Jest pozytywną, uśmiechniętą, zaangażowaną w to co robi osobą. Przede wszystkim pozytywnie motywuje do wysiłku i sprawia, że za każdym razem wychodzi się po treningu zmęczonym z uśmiechem na twarzy 🙂
15 września, 2016, 16:37
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
10
Polecam Kamila cwicze z jego planami treningowymi od 10 miesięcy i jestem mega zadowolona.:)
15 września, 2016, 08:25
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Super
Pełen profesjonalizm, duża wiedza, zaangażowanie, polecam bo sama ćwiczę z Kamilem od roku
1 września, 2016, 13:21
Kontakt9.5
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Perfekcjonista
Kamila znam od dziecka. To że on był chudy to mało powiedziane 🙂 widząc jak sam krok po kroku przełamał swoją słabość i zbudował swoją sylwetkę nie miałem dylematu czy zdecydować się na niego. Obawiałem się że jako znajomego będzie traktował mnie z przymrużeniem oka i nie będzie wymagał ode mnie ciężkiej pracy. Na mojej szczęście bądź nieszczęście mocno się pomyliłem. Zostałem sponiewierany i z treningu na trening było coraz łatwiej a widząc efekty sam miałem chciałem dać z siebie więcej. Z czystym sumieniem polecam gościa 🙂
30 sierpnia, 2016, 23:39
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
10!!!
Najlepsza opieka trenerska i dietetyczna w całej okolicy. Efekty i skuteczność treningów murowana. Wystarczy tylko chcieć a Kamil pomoże osiągnąć wymarzoną sylwetke. Ćwiczenia rozpisane przez niego plus dieta dają oszałamiające efekty. Cenie i polecam tego fachowca!!!!
24 sierpnia, 2016, 14:54
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
POLECAM!
Z ogromną radochą polecam treningi z Kamilem! Moc endorfin i wspaniałe efekty widoczne po kilku tygodniach, do tego fantastyczna energia i w pełni wykorzystany czas! Trzymam kciuki i każdemu życzę tak efektywnej współpracy!
12 sierpnia, 2016, 09:57
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
SUPER!!!!
Najlepszy!!! Gorąco polecam Kamila. Pełen profesjonalizm.
11 sierpnia, 2016, 11:18
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
polecam każdemu i w każdym wieku
Od 5 miesięcy korzystam z treningów personalnych i Kamilem oraz stosuję opracowane przez Niego diety. Z uzyskanych efektów jestem bardzo zadowolona. Zależało mi na poprawie ogólnej sprawności i redukcji masy ciała. Kamil jest profesjonalistą w swojej pracy. Zestaw treningowy jest urozmaicony. Ćwiczenia nie powtarzają się, dobrane są do ogólnych możliwości oraz samopoczucia w danym dniu. Co daje mi komfort także po skończonych zajęciach. Opracowana i systematycznie korygowana przez Kamila dieta wspomaga efekty treningowe. Co ważne jest ona oparta o tradycyjne produkty dostępne w każdym sklepie. Ułatwia to ich przygotowanie. Kamil jest otwarty na współpracę. Dostosowuje się do moich możliwości czasowych. Dla mnie ważna jest to, że Kamil to kulturalna osoba. Umie z docenić wysiłek trenującego oraz zdopingować do większego wysiłku w chwili słabości. Polecam wszystkim i w każdym wieku.
10 sierpnia, 2016, 20:21
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Pozytywnie
Dzięki odpowiednio dobranej diecie i cwiczeniom pomógł mi bez problemu zrzucić ponad 10 kg. Gorąco polecam
2 sierpnia, 2016, 16:28
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
10
Świetny trener i jeszcze lepszy dietetyk.. dzięki jego pomocy w stosunkowo krótkim czasie poprawiłem znacznie jakość mięśni jak i poprawiłem rekord w wyciskaniu....uważam że współpraca z nim to jedne z lepiej zainwestowanych pieniędzy w siebie..
27 lipca, 2016, 21:51
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Polecam
Dzieki diecie dobranej przez Kamila w 3 mies zrzucilam 8kg i to na pewno nie koniec. Super czlowiek... podpowie, doradzi, zmotywuje... Jak dieta to tylko u Kamila 🙂
19 lipca, 2016, 12:22
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Godny polecenia trener personalny
Z Kamilem wspolpraciwalam juz 2 razy i za kazdym razem osiagnelam zamierzony cel. Plan dobiera do czlowieka i jego upodoban zywieniowych. Ale wiadomo żeby osiągnać cel musimy dac tez cos od siebie a nie liczyc że samo sie zrobi. Kamil uczy jak zmienic złe nawyki, a efektem ubocznym jest zmiana sylwetki. Ja w chwilach załamania zawsze pisałam ,a Kamil rozwiewał wątpliwości i dzieki temu nie łamałam diety. Polecam z czystym sumieniem. Ja swoj cel osiagnelam 🙂
17 lipca, 2016, 20:36
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Super POLECAM !!!
Wszystko super POLECAM
14 lipca, 2016, 22:58
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
w 100% polecam!
Kamil jest mega, w 100 procentach polecam. Indywidualne podejście, pełen profesjonalizm a do tego bardzo sympatyczny, aż chce się ćwiczyć. Ponadto w chwilach zwątpienia motywuje, jest jak psycholog wysłycha, zmotywuje. Można o kazdej porze napisać, zadzwonić. Naprawdę warto.
12 lipca, 2016, 15:27
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania9
0
0
10 na 10
Gosciu ma mega pojecie
Polecam
10 lipca, 2016, 13:34
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
GORĄCO POLECAM
Kamil to spoko ziom i świetny fachowiec. Z chuderlaka zrobi pakera bez sterydów 😉 Jeżeli jesteś gotowy na prawdziwą przygodę z regularną dietą i fachowym termingiem to GORĄCO POLECAM 😉
8 lipca, 2016, 15:56
Kontakt9.5
Efekty10
Profesjonalizm9.5
Czas oczekiwania10
0
0
Polecam, sam się przekonałem - Projekt Wesele !!!
Projekt Wesele - Tak włąśnie Kamil przygotował, kontrolował i zadbał o moją sylwetkę na własne Wesele.
początkowo waga: 93 wzrost: 182
teraz waga: 82 wzrost ten sam 🙂 cel osiągnięty
Profesjonalne treningi pod okiem Kamila + efektowna dieta (bez jakiegoś zagładzania, bo jeść trzeba - tylko mądrze)
Zmieniłem sposób żywienia oraz nauczyłem się systematyczności w treningach i życiu prywatnym. Potrzebowałem kogoś kto mnie będzie motywował, pomagał żeby nie odpuszczać i wspierał w kryzysowych chwilach. Kamil Sprawdził się w 100%.
Najważniejsze jest to żeby odpowiedzieć sobie na najważniejsze pytanie. (jaki chce osiągnąć efekt? co chcę poprawić? itd.. )
W moim przypadku długo zastanawiałem się czy warto?
czas leciał, a ja nadal się zastanawiałem. Teraz wiem, że startować trzeba od razu i działać systematycznie!
Tu nie ma nad czym się zastanawiać, strata czasu.

Jeśli ktoś by mnie zapytał: czy warto? To śmiało mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, nie są to wyrzucone pieniądze w błoto tylko inwestycja w siebie!

Sprawdzona osoba z doświadczeniem, motywacją i wsparciem.
5 lipca, 2016, 17:12
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
POLECAM !!
trener jakich mało.. zawsze pomoże, zawsze podpowie - plany dietetyczne i treningowe jak najbardziej dostosowane do potrzeb i możliwości 😉 nic dodać, nic ująć.. warto
4 lipca, 2016, 12:28
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Gorąco polecam
Treningi na wysokim poziomie, dostosowane do indywidualnych potrzeb klienta oraz w miłej atmosferze. Kamil nigdy tak łatwo nikomu nienodluszcza podczas ćwiczeń motywując do dania z siebie wszystkiego. Dodatkowo oferuje także plan dietetyczny dostosowany do planu treningowego oraz celu klienta. Ponadto jest dyspozycyjny co jest dużym atutem.
1 lipca, 2016, 14:30
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
10
Polecam!!!Przyszlam z bolem kregoslupa i juz zostalam:)Co przychodzi do glowy jako pierwsze-zaangażowanie ze strony Kamila,szybkosc w dzialaniu,pelna profeska .Dla tych co boja sie lub wstydza bo pierwszy raz---luzik nie przy Kamilu poprowadzi w swiat ćwiczen tak ze nawet nieobejrzycie sie a stuknie wam roczek:)Polecam 10000% i NIEZREZYGNUJE
30 czerwca, 2016, 08:41
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Pełen profesjonalizm
Polecam!! Pasja, zaangażowanie, wiedza i umiejętności:) wszystko, co niezbędne, by osiągnąć sukces.
28 czerwca, 2016, 10:16
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
super polecam
100*/* profesjonalizm i niesamowite efekty.
27 czerwca, 2016, 19:47
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Polecam!
Jak zaczynałem ćwiczyć, nie miałem w planach diety. Po jakimś czasie postanowiłem wprowadzić do ćwiczeń dietę. Kamil zrobił mi "rozkład jazdy" i wytłumaczył co jak, kiedy i dlaczego. Plan, który mi przygotował był dość rygorystyczny ale elastyczny w doborze produktów. Jeśli masz jaja, silną wolę, chęci i samozaparcie, przy pomocy Kamila, możesz osiągnąć swój cel. Mi się udało. Dzięki!
P.S.
W 6 miesięcy -20kg 😀
26 czerwca, 2016, 21:28
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Turbo Trener
Profesjonalista. Pełne zaangażowanie w treningach, jak i rozpisanie diety przez Kamila dają niesamowite efekty. Wyciska z człowieka ostatki sił, co daje wszystko razem niesamowite efekty.
Polecam każdemu 😉
25 czerwca, 2016, 09:09
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Polecam!
Jeśli chcesz dobrze wyglądać i doskonale się czuć, polecam Kamila jako trenera!
Potrafi pokazać jak zacząć ćwiczyć,jeśli masz obawy czy wątpliwości, zawsze służy radą i robi to z tak pozytywnym nastawieniem ,że ćwiczenia z nim to przyjemność!
Jeśli chcesz zacząć ćwiczyć, ale nie wiesz jak, polecam Kamila!
23 czerwca, 2016, 14:56
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania9.5
0
0
Ten człowiek zna się na rzeczy.
O pomoc w doskonaleniu swojej sylwetki zwróciłem się do Kamila za namową moich znajomych którzy już z usług korzystali i przekonali się na własnej skórze jak profesjonalne podejście ułatwia drogę na szczyt własnej formy. Oczywiście długo namawiać nie trzeba było, ponieważ efekty podopiecznych Kamila są widoczne dla mnie gołym okiem. Trenowałem jakiś czas bez większych efektów, zaś po 3 tyg. od początków współpracy wiedziałem już, że marnowałem swój czas na siłowni i w kuchni. Teraz gdy mija kolejny miesiąc mogę z ręką na sercu polecić tego trenera, bo wiem jak podchodzi do tematu i jaką wiedzę posiada... W skrócie- 3 RAZY TAK PRZECHODZISZ DALEJ!!! 😉
22 czerwca, 2016, 15:35
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
POLECAM!!!
Kamil to profesjonalista, którego mogę polecić bez zastanowienia. Zawsze mogę liczyć na jego wsparcie i motywację. Do tego prosta, smaczna dieta i skuteczne plany treningowe czy treningi personalne. To wszystko oczywiście dopasowane do moich potrzeb. Jeżeli chcesz zmienić swój wygląd i samopoczucie, Kamil pomoże osiągnąć Ci wymarzony cel.
19 czerwca, 2016, 21:26
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Super osoba
Gorąco polecam człowiek w pełni profesionalnie podchodzi do swojego zajęcia. Bardzo mile i kulturalne podejście do ćwiczącego. Naprawdę polecam !!!!!
14 czerwca, 2016, 11:19
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm8.5
Czas oczekiwania10
0
0
Gorąco polecam!
Polecam Kamila wszystkim tym, którzy chcą o siebie zadbać z głową. Jako 100-procentowy profesjonalista, Kamil nie tylko pomaga schudnąć, ale przede wszystkim udziela cennych wskazówek, dzięki którym uzyskane efekty można bez problemu utrzymać. Mniejsza waga to jedynie część sukcesu - treningi ułożone przez Kamila sprawiają, że czuję się lepiej, znacznie poprawiła się też sylwetka 🙂
13 czerwca, 2016, 20:49
Kontakt10
Efekty9.5
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Ocena
Polecam!!!
13 czerwca, 2016, 16:44
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
0
Wykwalifikowany i skrupulatny
Jeśli szukasz osoby która zajmie się tobą indywidualnie to właśnie Kamil ja jestem zadowolony w 110%
11 czerwca, 2016, 13:12
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania9.5
0
0
Polecam w 100%
Kamil pomógł mi pozbyć się wagi, trening i dieta która ułożył dla mnie idealnie wpisała sie w moje potrzeby. Poświęcił dużo czasu aby dokładnie omówić wszystkie plany treningowe oraz kolejne etapy redukcji. Motywował.Wykonał świetną robote i dzięki niemu po 6 miesiącach waga pokazała -18 kg. Polecam gorąco. Kamil Dziękuje!
3 czerwca, 2016, 14:52
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
1
1
Mistrz
Witam serdecznie polecam bardzo Pana Kamila.swietne ma podejscie do klienta, umie wytlumaczyc i pokazac cwiczenia. Motywuje ciagle jak nie mam ochoty cwiczyc.
2 czerwca, 2016, 13:35
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania8.5
0
1
6
Super trener z pasją! Sama współpracuje z Kamilem na co dzień i wiem że podchodzi bardzo indywidualnie do każdego klienta! Serdecznie polecam w 100% 🙂
31 maja, 2016, 09:16
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania9.5
0
3
POLECAM! POLECAM! POLECAM!
Zawdzięczam Kamilowi, nową, lepszą, wspanialszą sylwetkę! Ale nie tylko bo i moje samopoczucie wzrosło o stokroć. Kamil zmotywował mnie do działania, kiedy już myślałam, że nigdy nie uda mi się osiągnąć wyznaczonego celu. Poza tym Kamil to przesympatyczny młody człowiek, który nie tylko był moim mentorem, trenerem podczas naszej wspólnej drogi, ale przede wszystkim był/jest przyjacielem. W nocy o północy, w chwili zwątpienia, zawsze mogłam na niego liczyć. A moje starania/efekty doceniał za każdym razem. Więc jeśli się jeszcze zastanawiasz czy skorzystać z jego usług, to nie miej wątpliwości, Kamil zaprowadzi Cię do Twojego upragnionego celu -> wymarzonej sylwetki :)))))))
30 maja, 2016, 20:19
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
2
Train...! Eat...! Sleep...! Repeat !!!
Witam Serdecznie 🙂

Kiedyś ważyłem 64 kg przy 183 cm wzrostu, i kwalifikowałem się do kategorii "Suchoklates".
Żeby wam przybliżyć jaki byłem Chudy, to powiem że ochroniarze w klubach dyskotekowych,
gdy coś przeskrobałem wynosili mnie pod pachą jak zapałkę. Po kilku letnich namowach
Kamila bym przyszedł na siłownie... w końcu uległem i przyszedłem, za co mu bardzo dziękuję:)
Bo bez niego nie dałbym rady:)
Jako Trener i Kolega nie ma sobie równych. Dzięki jego wiedzy, Diecie i Treningom a mojemu wysiłkowi fizycznemu,
w przeciągu 2,5 roku zrobiliśmy ze Mnie Potwora 88 kg i dalej rośnie !!! Dla niektórych może wydawać się to nie za wiele...
ale to 24 kg masy mięśniowej...!!!:) Mało tego sprawił że odżywiam się zdrowo a
Moje Samopoczucie i Sylwetka jest cały rok Gotowa na plażing, Smażing itd itp...
Dlatego Polecam Kamila jako Trenera każdemu kto Chciałbym schudnąć lub tworzyć Masę Mięśniową:)
Każdemu Kto Chciałby być po prostu FIT czy zostać BODYBUILDEREM 🙂

Zapraszam do Klubu Forma Wołomin, z pomocą Kamila osiągniecie efekty które będą mówiły same za Siebie,
w życiu pojawi Się Sport, a Dieta i Siłownia wejdzie w krew tak jak to Się stało u Mnie:)

Pozdrawiam. P.S Dla Ciebie Kamil Wielkie Joł. Piona.
30 maja, 2016, 16:44
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
3
Polecam
Polecam Kamila
30 maja, 2016, 15:16
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
1
Satysfakcja gwarantowana
Pełen profesjonalizm w połączeniu ze stoickim spokojem i dużymi pokładami cierpliwości dla nieopatentowanych leni takich jak ja sprawią że każdy bez wyjątku z jego pomocą może osiągnąć upragniony cel.

Pozdrawiam i niech masa będzie z Tobą.
30 maja, 2016, 14:34
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
3
Suuuper
Polecam Kamila w 100 %, pełna profeska, wszystko dokładnie opisane, wytłumaczone, pomocny na każdym kroku a do tego widać efekty POLECAM!!!
30 maja, 2016, 14:32
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
2
Wielki pozytyw
Super gościu ,wie co ,jak i gdzie zawsze znajdzie czas dla Ciebie chętnie podpowie, doradzi,plany dietetyczne skuteczne 100% wiem po sobie.Polecam
30 maja, 2016, 14:31
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania9
0
2
Pełen profesjonalizm!
Polecam! Plan żywieniowy rozpisany idealnie, prosto, smacznie i na prawdę skutecznie pomaga gubić zbędne kilogramy. Trening profesjonalny. Kamil zna się na rzeczy,warto podjąć z nim kontakt chociażby dlatego, by uświadomić sobie błędy żywieniowe popełniane na codzień 🙂
30 maja, 2016, 14:21
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
5
10
Polecam , Efekty niesamowite, Idealne podejście do sprawy, oraz pełen profesjonalizm powodują 100% efektów
30 maja, 2016, 14:03
Kontakt10
Efekty10
Profesjonalizm10
Czas oczekiwania10
0
6
25 września, 2021, 15:25
Kontakt0
Efekty0
Profesjonalizm0
Czas oczekiwania0
-
-
25 września, 2021, 15:25
Kontakt0
Efekty0
Profesjonalizm0
Czas oczekiwania0
-
-
25 września, 2021, 15:25
Kontakt0
Efekty0
Profesjonalizm0
Czas oczekiwania0
-
-
25 września, 2021, 15:25
Kontakt0
Efekty0
Profesjonalizm0
Czas oczekiwania0
-
-
Pokaż więcej
Zostaw swoją ocenę

 

Skontaktuj się ze mną!